Aktuelt

Dr.techn. Olav Olsen har signert kontrakt med SAREN B.V. for Arctic LNG 2

Dr.techn.Olav Olsen (OO) signerte tidligere i år kontrakt med SAREN B.V. for ingeniørtjenester knyttet til verdens største LNG GBS. GBSene som skal bygges er en del av tre LNG tog med en kapasitet på 6.6 mtpa LNG hver og minst 1.6 mtpa kondensat.

Les mer...

Stort infrastrukturprosjekt forbedrer InterCity-forbindelsen på Østlandet

Sandbukta-Moss-Såstad-prosjektet gir økt kapasitet for både passasjerer og gods, og gir samtidig bedre jernbanetilbud til innbyggere på Østlandet. Prosjektet er en del av Bane NORs InterCity- oppgradering, som inkluderer 270 km nye dobbeltspor i den sydøstlige delen av Norge.

Les mer...

Takk for nå til våre dyktige sommerjobbere

Sommeren 2020 har på mange måter vært spesiell. Det har alle i Norge erfart, og hardest har det kanskje gått ut over skoleelever, studenter og nyutdannede som har stilt bakerst i køen i et vanskelig arbeidsmarkedet. Det var derfor svært gledelig å kunne tilby 7 studenter sommerjobber hos oss som planlagt.

"Vi deltar hvert år på ulike bedriftsarrangementer og messer i regi av akademia, og skaper interesse for Dr.techn.Olav Olsen som en attraktiv og konkurransedyktig arbeidsplass" sier Erik B. Holm, ansvarlig for teknologi og teknologiutvikling og forteller videre at det ofte er her mye av rekrutteringen til neste års sommerjobb hos oss skjer.

Les mer...