Aktuelt

Mange hundre års erfaring og et spesielt godt arbeidsmiljø blir satt pris på!

Tidligere i mars i år ble 12 av våre dyktige kollegaer tildelt Norges vels medalje for lang og tro tjeneste. Medaljen er en påskjønnelse til særlig fortjente arbeidstakere med minst 25 års ansettelse hos samme arbeidsgiver. 

Les mer...

Flott ny skole i Oslo med kulturstasjon og stort miljøfokus

Arbeidet med Voldsløkka skole i Oslo er godt igang. Det nye skole-anlegget, med et areal på tilsammen 14 000m2  skal bli en 8-pararells ungdomsskole med fleksibelt areal for mottaksgrupper. I tillegg skal skolen få ny kultursal og kulturstasjon. 

Les mer...

Solide forsterkninger til vårt Dam og vassdragsteam!

Siden etablering av Dam og vassdrag som et eget forretningsområde i Dr.techn. Olav Olsen 2016, har vi sett en jevn økning i antall oppdrag for kommuner og for private oppdragsgivere. Med stadig økende forespørsler er det nå svært gledelig å kunne ønske velkommen til Christian K. Sandvik som startet hos oss 1.mars.

Les mer...

SRS (Structural Reanalyses Systems)

Alle offshorekonstruksjoner gjennomgår endringer i løpet av sin levetid, det være seg endringer pga. alder (degradering av materialer, utmatting etc.), skader, setninger, endringer i miljøforhold eller mer synlige endringer som nye moduler eller andre modifikasjoner. For å ha kontroll på hva slike endringer gjør med konstruksjonenes integritet må det blant annet utføres nye analyser, såkalte reanalyser. 

Les mer...

3 store entreprenører med sine rådgiverteam skal kjempe om milliardkontrakt

Dr.techn. Olav Olsen er sammen med et større rådgiverteam og entreprenør Impresa Pizzarotti prekvalifisert til delstrekning Strand - Ramstadsletta i den store utbyggingen av Vestkorridoren på E18. 

Les mer...

Her seiler Oasis of the Seas under Nordfjordbrua!

E39 går gjennom Stad og Gloppen kommune og krysser fjorden med fergeforbindelse mellom Anda og Lote. Gloppen og Stad kommune har sammen med selskapet Nordfjordbrua AS og næringslivet i regionen i mange år jobbet med planer for en ferjefri kryssing.

Les mer...

Møt oss på BM-dagen digital tirsdag 16.februar

Tirsdag neste uke er vi online med stand på BM-dagen. Bygg- og miljødagen (BM-dagen) er et arrangement for studenter, næringsliv og ansatte ved NTNU. BM-dagen arrangeres vanligvis hver høst, den første tirsdagen i november, men pga korona har dagen i år blitt flyttet og digitalisert.

Les mer...

Den nye ishallen på Risenga i Asker tar form

Byggingen av Risenga ishall i Asker er godt igang med planlagt ferdigstillelse i starten av 2022 for at Frisk Asker, med sitt eliteserielag, juniorlag og breddeidrett, Asker skøyteklubb og Asker kunstløpklubb vil kunne ta i bruk den nye arenaen.

Les mer...
« Forrige 1 2 3 4 ... 6