Aktuelt

Velkommen til Erik, vår nye kontorleder i Ålesund

Ålesundskontoret har fått sin nye leder og vi er svært glade for at Erik Bjørkhaug Henriksen har takket ja til stillingen. Han blir en viktig brikke i videreutviklingen av kontoret i Breivika næringspark, og hans bakrunn fra byggteknisk prosjektering innenfor samferdsel, anlegg og bygg blir et godt tilskudd til kontoret og de ansatte.

Les mer...

Viktige rammeavtaler med Statnett

Som et ledd i Statnett sin satsning på videreutvikling av dagens kraftnett i Norge, ble det utlyst flere parallelle rammeavtaler på prosjekteringssiden og på byggherresiden. Dr.techn. Olav Olsen har, i samarbeid med Høyspent-gruppen, arkitektkontoret Astrup og Hellern, og rådgiverne Asplan Viak, Katalyzator og AFRY inngått rammeavtale på prosjektering Stasjon. Avtalen administreres av Olav Olsen.

Les mer...

Byggenæringens klimapris nominasjon til DARE2C prosjektet

Dr.techn. Olav Olsen er sammen med SINTEF, NTNU, Heidelberg Materials, HYDRO, Overhalla Betongbygg, Oshaug Metall, Christie & Opsahl, Sika og Nordic Office of Architecture som en av 3 sterke kandidater nominert til Byggenæringens klimapris for arbeidet med utvikling betong der mer enn halvparten av sementen er erstattet av bindere som leire eller vulkansk glass.

Les mer...

Espern bru på Hamar tar form!

Espern bru på Hamar blir selve porten til en helt ny bydel, og vil åpne store områder ned mot Mjøsa.

Les mer...

Fremtidens flytende konstruksjoner

Denne uken holder vi innlegg på Marinteknisk Selskaps sin fagkveld om havvinde. En sentral og viktig møteplass for alle som jobber med og har interesse inn mot den tekniske siden av maritim næring. 

Les mer...

Stor interesse for norsk masteroppgave på HYDRO 2023

En av verdens største konferanser innenfor vannkraft, HYDRO 2023, ble i midten av oktober avholdt i Edinburgh. Konferansen samler mer enn 1100 delegater fra hele verden innefor sitt fagområde, og er en annerkjent internasjonal møteplass for alle som jobber inn mot vannkraft og vannressurser. 

Les mer...

Forsterkninger i Region Midt

Erfarne og dyktige kollega Arve Dalseth tar over ledelse av seksjon Byggeteknikk ved kontoret vårt i Trondheim. Hans brede erfaring fra små og store prosjekteringsoppdrag for private og offentlige oppdragsgivere, samt hans erfaring fra tverrfaglig samarbeid gjør Arve til en svært god kandidat for oppgaven. 

Les mer...

Besøk oss på Havvindkonferansen 2023

I regi av Norwegian Offshore Wind arrangeres den årlige Havvindkonferansen i Oslo tirsdag 17.oktober. Konferansen har etablert seg som en viktig møteplass for aktørene i havvindbransjen og Dr.techn. Olav Olsen stiller i år med egen stand.

Les mer...
« Forrige 1 2 3 4 5