Aktuelt

Dr.techn. Olav Olsen blir en del av Artelia Group

Som en del av Olav Olsens utviklingsstrategi, tar vi nå fatt på et nytt og spennende kapittel med Artelia Group. Sammen vil vi bygge et sterkt rådgivermiljø som vil bli mer attraktivt for våre oppdragsgivere, samarbeidspartnere og ansatte både i Norge og internasjonalt.

Les mer...

Vi gratulerer Oslo kommune med ferdigstillelse av Nye Jordal Amfi

Fredag før høstferien kunne Oslo kommune åpne byens nye storstue for ishockey, Nye Jordal Amfi. Et flott bygg etter nåtidens krav med tidsriktige fasiliteter både for utøvere, publikum og media. Prosjektet har også vært en av landets første fossilfrie byggeplasser og bygget er prosjektert og bygget etter passivhusstandard,

Les mer...

Spennende WEBINAR - gratis og åpent for alle

Tirsdag 13.oktober får du anledning til å bli med på en spennende presentasjon om veien inn i havvind, med spesielt fokus på flytende havvind, og hvilken erfaring og kompetanse som har vært viktig i utformingen av denne typen konstruksjoner.

Les mer...

FLAGSHIP prosjektet har startet

Det EU-finansierte Flagship prosjektet som baserer seg på Olav Olsens flytende teknologi «OO-Star Wind Floater» er nå i gang. Alle 12 partner-selskaper samt EU’s prosjektansvarlige deltok i oppstartsmøtet 17. september der prosjektet ble offisielt sparket i gang.

Les mer...

Vi gratulerer Øvre Eiker kommune med ny og flomsikker dam for Hoensvannsløken

​Dam Hoensvannsløken (rett vest for Hokksund) er nå ferdig rehabilitert. Dr.techn. Olav Olsen har prosjektert dammen og bistått oppdragsgiver i byggefasen. Den opprinnelige dammen fra 1917 bygd i sement og stein hadde utspilt sin rolle og er nå erstattet av en ny og flomsikker dam. 

Les mer...

Fiberarmering og bærekraftige konstruksjoner!

Onsdag 16. september deltok Sindre Sandbakk fra Olav Olsens avdeling i Trondheim på lunsjseminar hos Norconsult hvor målgruppen var rådgivere og arkitekter. Tema for lunsjseminaret var: "Design, Prosjektering og Beskrivelse av Bærekraftige betongkonstruksjoner"   

Les mer...

Ny leder for forretningsområde Offshore olje & gass

Lars Laukeland er fra starten av september ny leder for forretningsområde Offshore olje & gass i Dr.techn. Olav Olsen. 

Les mer...

Dr.techn. Olav Olsen har signert kontrakt med SAREN B.V. for Arctic LNG 2

Dr.techn.Olav Olsen (OO) signerte tidligere i år kontrakt med SAREN B.V. for ingeniørtjenester knyttet til verdens største LNG GBS. GBSene som skal bygges er en del av tre LNG tog med en kapasitet på 6.6 mtpa LNG hver og minst 1.6 mtpa kondensat.

Les mer...
« Forrige 1 2 3 4 5