Aktuelt

Vi gratulerer Oslo kommune med flotte Voldsløkka skole og kultursenter

I år var det mange Oslo-elever som kunne glede seg over skolestart i det flotte bygget på Voldsløkka. Topp moderne undervisningsarealer og flere tilknyttede arealer for musikk, gaming, dans, teater, kunst og andre aktiveter. Bygget er den første skolen i Norge med plusshusstandard.

Les mer...

Fremtidens brukonstruksjon er bygget i leire med aluminium som armering

En verdenssensasjon har sett dagens lys i vakre Grødalen i Sunndalsfjella. Flere års forskningsarbeid hos Sintef og NTNU med en rekke industripartnere kunne stolt vise frem pilotprosjektet, en bru for tillatt 8 tonn aksellast hvor leire og aluminium har erstattet tradisjonell sement og stålarmering. 

Les mer...

God sommer til alle våre kunder og samarbeidspartnere

På grunn av avvikling av sommerferie kan vi ha noe redusert tilgjengelighet.  Ønsker du å kontakte oss finner du uansett informasjon på kontaktsiden her på hjemmesiden vår vår. 

Les mer...

Sommerferie med mening

Foundation Artelia er en ideell (selvstendig) organisasjon som får midlene sine fra Artelia Group, og som organiserer og tilbyr frivillig arbeid med ekspertise fra Artelias ingeniører i veldedighetsprosjekter rundt omkring i verden. Et av prosjektene er i Phnom Penh Kambodsja og vår kollega fra Lysaker, Tore Andreas,  reiste på oppdrag sammen med kollegaer fra Artelia systemet.

Les mer...

Ny bydel i Hamar - Espern bru viktig bindeledd

Espern Eiendom og Bane Nor Eiendom skal utvikle en ny bydel i Hamar. Gigantsatsingen vil totalt koste 10-15 milliarder kroner. Dr.techn. Olav Olsen har i tett samarbeid med arkitekt, byggherre, entreprenør og kommunen prosjektert brua som blir den viktigste forbindelsesåren mellom den nye bydelen Espern og Hamar sentrum. 

Les mer...

Rådgivende ingeniører Engenius blir nå en del av Dr.techn. Olav Olsen

Som et ledd i selskapets utviklingsstrategi har Dr.techn. Olav Olsen overtatt rådgivende ingeniører Engenius AS. Med Engenius på laget blir Olav Olsen en betydelig aktør innenfor VVS. De 13 ansatte flytter inn i Olav Olsens lokaler på Lysaker.

Les mer...

Vårt forretningsområde VVS/VA vokser stadig og nå søker vi etter ny kollega!

Vi søker en engasjert og initiativrik ingeniør innen VA-teknikk som sammen med resten av VVS/VA-teamet skal bidra til å videreutvikle kompetanse og prosjektgjennomføring innen fagområdet.

Les mer...

Bli kjent med vår bærekraftstrategi

Vi ønsker at vår virksomhet skal være bærekraftig og bidra til det grønne skiftet som er nødvendig for å bevare livsdyktighet for fremtidige generasjoner.

Les mer...
« Forrige 1 2 3 4 5