Aktuelt

Bli bedre kjent med vår miljøseksjon!

Dr.techn. Olav Olsen jobber med en rekke ulike problemstillinger og mulighetsrom innen ytre miljø. Våre fagspesialister jobber innen grunnforurensning, miljøledelse, miljø i bygg, forurenset sjøbunn, sedimenter, marin- og ferskvannsbiologi. Vi tilstreber effektive og bærekraftige løsninger i våre prosjekter. Vi dekker alle faser innen miljørådgivning og prosjektering, og jobber både i tverrfaglige og enfaglige prosjekter. 

Les mer...

Rammeavtale med Kystverket

Dr.techn. Olav Olsen er blant 3 tilbydere som er tildelt rammeavtale med Kystverket innenfor rådgivningstjenester. Sammen med våre samarbeidspartnere Asplan Viak, Nexconsult, ReefConsulting dekker vi Kystverkets mange rådgivningsbehov innenfor ulike fagområder, blant annet konstruksjons- og marinteknikk, plan, sprengningsteknikk, geoteknikk- og miljøfag.

Les mer...

Vårt nye kontor i Bergen søker etter en dyktig og initiativrik leder.

Vårt kontor i vest er under etablering, og vi søker nå etter en kontorleder/seksjonsleder med erfaring fra både prosjektering og ledelse til å være med å bygge opp kontoret. 

Les mer...

Stortorvet 7 feirer dobbel triumf med Cityprisen 2024 og Årets Bygg 2023

Stortorvet 7 er kåret til Årets Bygg 2023 under Byggedagene arrangert på Clarion hotel The Hub i Oslo. Denne prisen, presentert av Byggeindustrien, anerkjenner prosjekter med fremragende gjennomføring og kvalitet. Stortorvet 7 ble rost for sin balanse mellom bevaring av historie og innovasjon. Juryen la vekt på det gode samarbeidet mellom partene, fokuset på bærekraftige løsninger og prosjektets betydning som et sentralt element i Oslos bybilde.

Les mer...

Simon holder innlegg på årets PTK-konferanse

PTK (Produksjonsteknisk konferanse) i regi av Fornybar Norge er den viktigste møteplassen for kraftselskaper, leverandører, myndigheter og forskningsmiljø innenfor fornybar produksjon. Årets konferanse, 5-7.mars på Gardermoen samler mer enn 700 konferansedeltagere, utstillere, sponsorer og foredragsholdere til spennende innlegg, viktige diskusjoner, faglige fora og sosiale sammenkomster. 

Les mer...

Velkommen til Erik, vår nye kontorleder i Ålesund

Ålesundskontoret har fått sin nye leder og vi er svært glade for at Erik Bjørkhaug Henriksen har takket ja til stillingen. Han blir en viktig brikke i videreutviklingen av kontoret i Breivika næringspark, og hans bakrunn fra byggteknisk prosjektering innenfor samferdsel, anlegg og bygg blir et godt tilskudd til kontoret og de ansatte.

Les mer...

Viktige rammeavtaler med Statnett

Som et ledd i Statnett sin satsning på videreutvikling av dagens kraftnett i Norge, ble det utlyst flere parallelle rammeavtaler på prosjekteringssiden og på byggherresiden. Dr.techn. Olav Olsen har, i samarbeid med Høyspent-gruppen, arkitektkontoret Astrup og Hellern, og rådgiverne Asplan Viak, Katalyzator og AFRY inngått rammeavtale på prosjektering Stasjon. Avtalen administreres av Olav Olsen.

Les mer...

Byggenæringens klimapris nominasjon til DARE2C prosjektet

Dr.techn. Olav Olsen er sammen med SINTEF, NTNU, Heidelberg Materials, HYDRO, Overhalla Betongbygg, Oshaug Metall, Christie & Opsahl, Sika og Nordic Office of Architecture som en av 3 sterke kandidater nominert til Byggenæringens klimapris for arbeidet med utvikling betong der mer enn halvparten av sementen er erstattet av bindere som leire eller vulkansk glass.

Les mer...
« Forrige 1 2 3 4