Er du vår nye kollega?

Dr.techn. Olav Olsen er et av Norges største og sterkeste fagmiljøer innen bygge- og konstruksjonsteknikk.  Vi legger stor vekt på spennende prosjekter, kompetanseutvikling og et godt arbeidsmiljø.  Vi er stadig på utkikk etter nye og kompetente medarbeidere innen fag som konstruksjon, marin, geoteknikk, dammer og hydrolog til vårt hovedkontor på Lysaker eller vårt regionskontor i Trondheim.

Vi søker generelt både erfarne og mer nyutdannete med grad  Ph.D,  sivilingeniør eller ingeniører.  Listet under finner du oversikt over hvilke stillinger som for øyeblikket er ledig, men du er uansett velkommen til å sende oss en åpen søknad med din CV samt kopier av eksamenspapirer til personalavdelingen v/ Tom Husebye. E-post: thu@olavolsen.no

 

Ledige stillinger 2021

Erfaren sivilingeniør, fagområde hydraulikk

Grunnet stadig økende oppdragsmengde, søker vi etter sivilingeniør med erfaring og godkjenning som NVE-fagansvarlig i fagområde V, Hydraulikk, etter damsikkerhetsforskriften. Vi søker en som kan ta ansvar for å lede prosjekter, løse tekniske utfordringer på høyt nivå, og delta i markedsaktiviteter.

Les mer

Geoteknikere til Lysaker og Trondheim

På grunn av sterkt økende oppdragsmengde innen fagområdet geoteknikk, søker vi etter flere geoteknikere til våre kontorer i Trondheim og på Lysaker.

Les mer

Erfaren sivilingeniør/ingeniør i byggeteknikk til vårt Trondheimskontor

Grunnet stadig økende oppdragsmengde, søker vi etter erfaren sivilingeniør/ingeniør, som kan ta ansvar for prosjektledelse og løse tekniske utfordringer på høyt nivå. 

Les mer