Aktuelt

Vårt forretningsområde Geo & Miljø vokser og vi trenger flere dyktige medarbeidere!

Vi er i dag 10 geoteknikere og 2 miljøgeologer som jobber sømløst mellom kontorene våre. På grunn av stadig økende oppdragsmengde ønsker vi nå å utvide vårt team med flere dyktige medarbeidere innenfor disse fagfeltene samt ingeniørgeologi.

Les mer...

Heidi Algarheim ønskes velkommen som ny CFO

I takt med stor etterspørsel i markedet og en stadig voksende organisasjon er det med glede vi ønsker Heidi Algarheim velkommen som ny CFO hos oss med ansvar for økonomi, finans, stabs- og støttetjenester. 

Les mer...

Viktig prøvestøp av fremtidens miljøvennlige betongbygg!

Sammen med Veidekke, Unicon og Øst-Riv jobber vi med utvikling av Lavkarbon Ekstrem betong med alt grovt tilslag i resirkulert betong. I disse dager utføres fullskala prøvestøp med betongen.

Les mer...

Spennende samarbeid om CFD på flytende solceller!

Vi har assistert våre gode naboer i Moss Maritime med beregninger av strøm- og vindlaster på deres og Equinor sitt spennende konsept for flytende solceller i røff sjø. Simuleringene ble gjort både på modell- og fullskala, for en enkeltflyter og hele parken sett under ett.

Les mer...

50 år på jobb for Dr.techn. Olav Olsen!

Det er ikke alle forunt å være på samme arbeidsplass i 50 år, men vi tror at kombinasjonen mange spennende og utfordrende prosjekter, høyt faglig kompetansenivå, og et spesielt godt sosialt miljø i bedriften vil bidra til at man velger det. 

Les mer...

Vi søker erfaren ingeniørgeolog

Som ingeniørgeolog hos oss vil du være en del av forretningsområdet Geo og miljø, som leverer tjenester både til egne kunder og prosjekter innen alle andre forretningsområder som Samferdsel, Dam og Vassdrag, Bygg, Havn og Industri, Fornybar og Offshore.

Les mer...

Vi gratulerer Daniel og Henrik med Nyskapingsprisen 2021

Dr.techn. Olav Olsens Nyskapingsprisen "Den frie tanke" deles ut til studenter ved NTNU for deres arbeid med å fremme kreative og verdiøkende løsninger, beregningsmetoder og prosesser, samt kvalitet og faglig dyktighet. 

Les mer...

Vi er tilstede på BM-dagen 2.november

Les mer...