Aktuelt

Kompetanseutvikling fra første dag!

Dr.techn.Olav Olsen har hatt et år med god vekst og positiv utvikling i 2019. Vi har gjennom året ansatt 17 nye medarbeidere, nyutdannede og erfarne, fordelt på Lysaker og Trondheim.

Les mer...

Områdeløft Trosterud og Haugerud, bydel Alna i Oslo

Undervisningsbygg er i gang med detaljregulering av Haugerud – Trosterud. Reguleringen gjelder ny barneskole, ny ungdomsskole, flerbrukshall og allmenning. Utbyggingen er en del av Oslo kommunes områdesatsning på Groruddalen, hvor nærmiljøkvaliteter i utsatte områder skal styrkes og utvikles, og bidra til et mer inkluderende lokalsamfunn.  Arbeidet skjer i samarbeid med staten.

Les mer...

Vi søker erfaren sivilingeniør/ingeniør til vår avdeling i Trondheim

Vi søker erfaren sivilingeniør/ingeniør, som kan ta ansvar for prosjektledelse og løse tekniske utfordringer på høyt nivå.

Les mer...

Rammeavtale med Statens vegvesen for ferjefri E39 i Møre og Romsdal

Arbeidsfellesskapet Dr.techn.Olav Olsen AS og Norconsult med underleverandører signerte denne uken rammeavtale med Statens vegvesen  for utredning av ferjefrie kryssinger på E39 i Møre og Romsdal.

Les mer...

Fiberarmert betong - Dimensjonering og anvendelse i henhold til NB38

Noen er skeptiske til fiberarmert betong, mens andre lovpriser mulighetene fiberarmering i betongkonstruksjoner gir. Sindre Sandbakk fra Dr.techn.Olav Olsen har gjesteforelest på to arrangementet i fagmiljøet

Les mer...

Vi ønsker telemarkutøverer Kaja lykke til på landslaget i kommende sesong!

Telemarksporten er ikke den største vinteridretten i Norge, men den regnes nok av de aller fleste som den "norskeste". Vi gleder oss over å følge Kaja Bjørnstad Konow på veien videre sammen med landslaget og se henne forhåpentligvis på pallplassering med vår logo på brystet.

Les mer...

Vellykket installasjon av WaveRoller

Vi gratulerer AW Energy med installasjon av den innovative og spennende WaveRoller-teknologien i Portugal 25. oktober. Olav Olsen er stolt over å ha designet det “selvinstallerende” betongfundamentet for WaveRoller-enheten. Det har vært et spennende prosjekt med krav til innovativ tenking og tett fokus på kostnader og gjennomførbarhet.  Betongfundamentet er robust og enkelt og kan installeres og fjernes uten kranfartøyer eller lektere. Det er selvflytende under transport og installeres ved å fylle sjøvann i en kontrollert operasjon.  Fjerning er omvendt av installasjon, ved å pumpe luft inn i strukturen vil den flyte opp av seg selv.

Les mer...

Arbeidet med den nye ishallen på Risenga er i gang

Gravearbeidene for Risenga Ishall er nå i gang og i 2021 vil Frisk Asker, Asker skøyteklubb short track og Asker kunstløpklubb kunne ta i bruk den nye arenaen. Hallen bygges med en banestørrelse etter NHL-mål på ca. 26x60 meter og vil få en tribunekapasitet på ca. 3 500 tilskuere. Under isbanen bygges det en egen parkeringskjeller som vil få plass til i underkant av 200 biler.

Les mer...