Forretningsområder

Aktuelt

Statens pris for byggkvalitet til Ulstein Arena

Vi gratulerer Ulstein kommune med den prestisjetunge prisen som ble delt ut under Byggkvalitetsdagen i Oslo 31.oktober. Prisen, som ble delt ut av kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland, er en hederspris til et byggprosjekt som både er et forbildebygg og som bidrar til å heve, fornye, og utvikle byggkvalitet lokalt og nasjonalt.

Les mer...

Bruk av avanserte fototeknikker for tilstandskartlegging og skanning

Dr.techn.Olav Olsen ved Simon Bjønness holdt innlegg med tittelen «avanserte fototeknikker» ved Vassdragsteknisk forum (region sør-øst). Foredraget beskrev bruk av bilder, illustrasjoner, 360 graders panoramaer og 3D-modeller for tilstandsvurdering, oppmåling og dokumentasjon.

Les mer...

Risenga ishall i Asker under utvikling

Risengaområdet i Asker gjennomgår en stor forvandling, og vil når utbyggingen er ferdig få ny ungdomsskole, videregående,  idrettshall og ny ishall. Den nye ishallen på Risenga blir liggende syd for den gamle Askerhallen, og blir ny hjemmebane for Frisk Asker hockeylag.

Les mer...

Lysebotn II anlegg åpnet

Dr.techn.Olav Olsen AS har utført kontrollberegninger og rådgiving på anlegget som er et av Norges største vannkraftprosjekt. Det er forventet at anlegget, som ble åpnet av statsminister Erna Solberg,  skal forsyne opptil 75 000 boliger med strøm. Anlegget erstatter Lysebotn I som har vært i produksjon siden 1953. Se mer på bygg.no

Les mer...

Møt oss i Stavanger på ONS uke 35

I år er tema for ONS "INNOVATE". Dette er så nært Olav Olsens kjernekompetanse som du kommer. Innovasjon er det vi driver med på daglig basis, enten for Olje og gass industrien eller det ekspanderende markedet for fornybar energi. Som en bidragsyter til hele bransjen, på design og prosjektering,  er vi glade for å kunne ta del i beslutningene, og være aktive i gode diskusjoner i markedet, sammen med våre kunder og partnere.

Les mer...
1 2 3 4 Neste »