Aktuelt

Spennende samarbeid om CFD på flytende solceller!

Vi har assistert våre gode naboer i Moss Maritime med beregninger av strøm- og vindlaster på deres og Equinor sitt spennende konsept for flytende solceller i røff sjø. Simuleringene ble gjort både på modell- og fullskala, for en enkeltflyter og hele parken sett under ett.

Les mer...

50 år på jobb for Dr.techn. Olav Olsen!

Det er ikke alle forunt å være på samme arbeidsplass i 50 år, men vi tror at kombinasjonen mange spennende og utfordrende prosjekter, høyt faglig kompetansenivå, og et spesielt godt sosialt miljø i bedriften vil bidra til at man velger det. 

Les mer...

Vi søker erfaren ingeniørgeolog

Som ingeniørgeolog hos oss vil du være en del av forretningsområdet Geo og miljø, som leverer tjenester både til egne kunder og prosjekter innen alle andre forretningsområder som Samferdsel, Dam og Vassdrag, Bygg, Havn og Industri, Fornybar og Offshore.

Les mer...

Vi gratulerer Daniel og Henrik med Nyskapingsprisen 2021

Dr.techn. Olav Olsens Nyskapingsprisen "Den frie tanke" deles ut til studenter ved NTNU for deres arbeid med å fremme kreative og verdiøkende løsninger, beregningsmetoder og prosesser, samt kvalitet og faglig dyktighet. 

Les mer...

Vi er tilstede på BM-dagen 2.november

Les mer...

Vår dyktige kollega Sindre Sandbakk fikk Innsatsprisen på årets Betongdag!

Vi gratulerer Sindre Sandbakk med Innsatsprisen under årets Betongdag. "Han er et ja-menneske, og det han sier ja til tar han ansvar for og han drar lasset med engasjement og energi"  sa styreleder i Betongforeningen Anders Sjaastad under prisutdelingen.

Les mer...

Vi gratulerer Betongdagen med 50 spenstige år!

Årlig møtes hele betongbransjen for faglige oppdateringer og sosialt samvær på Betongdagen. Årets 50-års jubilant skal feires hele 3 dager til ende i Trondheim og det er mange spennende innlegg og arrangementer i forbindelse med jubileet.

Les mer...

Sterk rekruttering også under pandemien

Til tross for situasjonen vi har vært igjennom, og begrensede muligheter for å møtes ansikt til ansikt har selskapet hatt vekst og ansatt like mange ingeniører som vi gjør i «vanlige» år. Det å bli kjent på denne måten stiller store krav til de som er nye hos oss, og for så vidt også til de som skal ta dem i mot og følge dem opp. 

Les mer...