Aktuelt

Ny bydel i Hamar - Espern bru viktig bindeledd

Espern Eiendom og Bane Nor Eiendom skal utvikle en ny bydel i Hamar. Gigantsatsingen vil totalt koste 10-15 milliarder kroner. Dr.techn. Olav Olsen har i tett samarbeid med arkitekt, byggherre, entreprenør og kommunen prosjektert brua som blir den viktigste forbindelsesåren mellom den nye bydelen Espern og Hamar sentrum. 

Les mer...

Rådgivende ingeniører Engenius blir nå en del av Dr.techn. Olav Olsen

Som et ledd i selskapets utviklingsstrategi har Dr.techn. Olav Olsen overtatt rådgivende ingeniører Engenius AS. Med Engenius på laget blir Olav Olsen en betydelig aktør innenfor VVS. De 13 ansatte flytter inn i Olav Olsens lokaler på Lysaker.

Les mer...

Vårt forretningsområde VVS/VA vokser stadig og nå søker vi etter ny kollega!

Vi søker en engasjert og initiativrik ingeniør innen VA-teknikk som sammen med resten av VVS/VA-teamet skal bidra til å videreutvikle kompetanse og prosjektgjennomføring innen fagområdet.

Les mer...

Bli kjent med vår bærekraftstrategi

Vi ønsker at vår virksomhet skal være bærekraftig og bidra til det grønne skiftet som er nødvendig for å bevare livsdyktighet for fremtidige generasjoner.

Les mer...

Offisiell åpning av Universitetskryssets nye gangbru.

Torsdag denne uken var det høytidelig åpning av gang- og sykkelbrua i tilknytning til Livsvitenskapsbygget. En viktig forbindelse i et område med svært mye trafikk. Oslos ordfører Marianne Borgen stod for den offisielle åpningen. 

Les mer...

Vi søker etter leder til vårt kontor i Ålesund

Til vårt nye kontor i Breivika i Ålesund søker vi nå etter en strukturert og analytisk leder med høy arbeidskapasietet. Kontoret består idag av 8 engasjerte og kompetente medarbeidere. 

Les mer...

Flytebruløsningen over Bjørnafjorden videreutvikles med OON i viktig kontrolloppdrag

FEED-studien har oppstart umiddelbart, og leveranser fra studien skal være ferdigstilt innen mars 2024. Flytebroen, som er under planlegging, er en 5,5 km lang buebro som holdes fast på hver side av Bjørnafjorden. I tillegg er broen fastholdt ved bruk av forankringsliner til sjøbunnen. Broen skal krysse Bjørnafjorden mellom Reksteren på Tysnes og Røtinga i Bjørnafjorden kommune.

Les mer...

Vi etablerer oss i Ålesund!

Fra og med 01.02.2023 har Dr.techn Olav Olsen AS tatt over kontorlokalene og medarbeidere etter Ålesundsfirmaet Steinar Trygstad AS. Steinar Trygstad AS var etablert innenfor markedsområder som også dekkes av Dr.techn. Olav Olsen, og med til dels kompletterende tjenester, kompetanse og kundeportefølje.

Les mer...