Aktuelt

Vår dyktige kollega Sindre Sandbakk fikk Innsatsprisen på årets Betongdag!

Vi gratulerer Sindre Sandbakk med Innsatsprisen under årets Betongdag. "Han er et ja-menneske, og det han sier ja til tar han ansvar for og han drar lasset med engasjement og energi"  sa styreleder i Betongforeningen Anders Sjaastad under prisutdelingen.

Les mer...

Vi gratulerer Betongdagen med 50 spenstige år!

Årlig møtes hele betongbransjen for faglige oppdateringer og sosialt samvær på Betongdagen. Årets 50-års jubilant skal feires hele 3 dager til ende i Trondheim og det er mange spennende innlegg og arrangementer i forbindelse med jubileet.

Les mer...

Sterk rekruttering også under pandemien

Til tross for situasjonen vi har vært igjennom, og begrensede muligheter for å møtes ansikt til ansikt har selskapet hatt vekst og ansatt like mange ingeniører som vi gjør i «vanlige» år. Det å bli kjent på denne måten stiller store krav til de som er nye hos oss, og for så vidt også til de som skal ta dem i mot og følge dem opp. 

Les mer...

Er du vår nye kollega på Elektro eller VVS/VA?

Vi søker flere engasjerte og initiativrike seniorer innen fagområdene RIV og RIE. Vi utvider organisasjonen med våre kollegaer fra Moe Norge og ønsker å videreutvikle bedriften innen fagfeltene Elektro og VVS/VA.  De vi søker vil sammen med leder for forretningsområdet bidra til å videreutvikle kompetanse og prosjektgjennomføring innen fagområdet. 

Les mer...

Rehabilitering av dam Vasshella i Solbergvassdraget

Dam Vasshella i Solbergelva i Drammen kommune skal rehabiliteres. Vannet er en populær badeplass for lokalbefolkningen og nå skal også selve dammen åpnes for badegjester. Murdammen ble opprinnelig bygget i 1912-1913 som inntaksdam til Solberg Spinderi. Det ligger tre andre murdammer oppstrøms dam Vasshella som heter Nerdammen, Mellomdammen og dam Solbergvannet. 

Les mer...

Reinsvoll kryssingsspor på Gjøvikbanen

For å øke frekvensen for regiontog mellom Oslo S og Gjøvik skal Bane NOR etablere nytt kryssingsspor ved Reinsvoll stasjon. For å kunne realisere timesdrift er det nødvendig å bygge to sideplattformer og dermed oppstår et behov for en planfri kryssing for passasjerer.

Les mer...

Dr.techn. Olav Olsen blir multidisipline

Høsten 2020 ble Dr.techn. Olav Olsen AS (Olav Olsen) en del av Artelia Group, et ingeniørselskap med tilstedeværelse i 40 land, over 6000 ansatte og hovedkontor i Frankrike. Artelia eier også det danske rådgiverselskapet MOE.  Som en naturlig utvikling av samarbeidet vil nå MOE’s rådgivere i Norge inngå i den daglige driften og dermed utvide Olav Olsens tjenestetilbud med Elektrofag, VVS, miljø- og energiteknikk.

Les mer...

Jordal Amfi nominert til internasjonal prestisjepris

Nylig ble det kunngjort at Jordal Amfi er nominert til den prestisjefulle arkitektprisen Prix Versailles. I kategorien "Arkitektur for idrett" er hockeyarenaen i Oslo plukket ut sammen med 6 andre kandidater.

Les mer...