Aktuelt

Vi tar sikkerhet på alvor!

Sikkerhet på byggeplass er en selvfølge, men også i vårt daglige virke som rådgivere for bygg- og anleggsbransjen, er vårt ansvar for trygg prosjektering gitt i leveransen. Vi må alltid tenke sikkerhet. 

Les mer...

Vannkunsten i Bispevika er nominert til årets Bygg!

Dette er en høythengende pris i Bygg og anleggsbransjen og juryen har hatt en stor oppgave med å gå gjennom flere hundre prosjekter og nå kommet frem til finalistene. Vi synes det er spesielt hyggelig at et av prosjektene vi har jobbet med nå er blant de nominerte. 

Les mer...

Vårt forretningsområde Dam og vassdrag trenger flere dyktige folk!

Vi har over tid styrket vår satsning på dammer og vassdrag og ser at vårt arbeid mot dette markedet nå bærer frukter. Vi ser en økende  oppdragsmengde, og ønsker oss derfor flere dyktige medarbeidere.

Les mer...

Vi søker ny leder for vårt forretningsområde Samferdsel

Forretningsområdet har vært blant selskapets største de siste årene, og vi har store ambisjoner om å tilby helhetlige planleggings- og prosjekteringstjenester inn i vei- og baneprosjekter. Selskapet har et utstrakt samarbeid på tvers av forretnings- og fagområder, og mellom kontorer i Norge, Danmark, Frankrike og Filippinene.

Les mer...

Vil vokse med det grønne skiftet!

I 60 år har vi vært med på å utvikle Norge gjennom prosjektering av bygg, bruer,  og industrianlegg over hele landet. Siden tidlig 70-tallet har selskapet vært en sentral aktør i det norske oljeeventyret. Nå bruker selskapet sin spisskompetanse til å drive frem det grønne skiftet, med base i Oslo og Trondheim.

Les mer...

Vårt forretningsområde Geo & Miljø vokser og vi trenger flere dyktige medarbeidere!

Vi er i dag 10 geoteknikere og 2 miljøgeologer som jobber sømløst mellom kontorene våre. På grunn av stadig økende oppdragsmengde ønsker vi nå å utvide vårt team med flere dyktige medarbeidere innenfor disse fagfeltene samt ingeniørgeologi.

Les mer...

Heidi Algarheim ønskes velkommen som ny CFO

I takt med stor etterspørsel i markedet og en stadig voksende organisasjon er det med glede vi ønsker Heidi Algarheim velkommen som ny CFO hos oss med ansvar for økonomi, finans, stabs- og støttetjenester. 

Les mer...

Viktig prøvestøp av fremtidens miljøvennlige betongbygg!

Sammen med Veidekke, Unicon og Øst-Riv jobber vi med utvikling av Lavkarbon Ekstrem betong med alt grovt tilslag i resirkulert betong. I disse dager utføres fullskala prøvestøp med betongen.

Les mer...