Aktuelt

Velkommen til Marit Reiso ved kontoret vårt i Trondheim

Høsten 2016 åpnet kontoret vårt på Brattørkaia med 3 personer. Siden oppstart har vi hatt en solid vekst både i antall ansatte og forretningsområder. I tillegg til byggeteknisk rådgivning tilbyr vi geoteknisk og miljøteknisk rådgivning, og forsterker nå vår satsning mot havbruksnæringen. Dette gir økt krav til både ledelse og koordinasjon. Det er derfor svært gledelig at Marit Reiso blir en del av ledelsen ved kontoret. 

Les mer...

Stor byggeaktivitet på Ulven

Som en del av den store utbyggingen på Ulven er nå byggingen av Veidekkes hovedkontor offisielt i gang. Prosjektet gjennomføres av Team Veidekke DA som  i tillegg til Dr.techn. Olav Olsen AS, består av Veidekke Bygg Oslo, Bravida Norge, LPO Arkitekter, Multiconsult og Landskaperiet.

Les mer...

Norsk Skogfinsk Museum ”Finnskogens hus»

Det skal bygges nytt museum på Grue på Finnskogen. Dr.techn. Olav Olsen har med MOE Norge som underleverandør blitt tildelt oppgaven med teknisk rådgivning i innledende prosjektfaser.

Les mer...

Bouygues Travaux Publics kjøper teknologi for flytende havvind utviklet av Dr.techn. Olav Olsen AS

Bouygues Travaux Publics har overtatt eierskapet til OO-STAR, en fundamentløsning for flytende havvind opprinnelig utviklet av Dr.techn. Olav Olsen.  I samarbeid skal de to selskapene posisjonere seg som leverandører inn mot et gryende megamarked for flytende havvind internasjonalt.

Les mer...

Dr.techn. Olav Olsen er medlem av Grønn Byggallianse

Dr.techn. Olav Olsen AS er medlem av Grønn Byggallianse, en medlemsorganisasjon for hele verdikjeden innen bygg og eiendom. Foreningens formål er å utvikle norsk bygge- og eiendomssektor slik at hensyn til miljø og bærekraft skal bli det selvfølgelige valget.

Les mer...

Vi inviterer studenter ved bygg og I&IKT ved NTNU til bedriftspresentasjon i Trondheim 21.september

Denne høsten inviterer vi til bedriftspresentasjon ved vårt kontor på Pirsenteret i Havnegata 9, I Trondheim.

Les mer...

Tusen takk til våre flotte sommerjobbere

Sommeren 2022 er på hell og nok en gang kan vi se tilbake på en flott innsats fra våre sommerjobbere. På kontorene våre i Trondheim og på Lysaker har vi hatt flere sommerjobbere og vi er svært fornøyd med den jobben og bidraget de har gitt oss i år, sier Olav Weider, administrerende direktør i Olav Olsen.

Les mer...

Besøk oss i Stavanger på ONS 2022

Dr.techn. Olav Olsen vil også i år delta med egen stand på ONS i Stavanger fra 29.august til 1.september.

Les mer...