Aktuelt

Dr.techn. Olav Olsen er medlem av Grønn Byggallianse

Dr.techn. Olav Olsen AS er medlem av Grønn Byggallianse, en medlemsorganisasjon for hele verdikjeden innen bygg og eiendom. Foreningens formål er å utvikle norsk bygge- og eiendomssektor slik at hensyn til miljø og bærekraft skal bli det selvfølgelige valget.

Les mer...

Vi inviterer studenter ved bygg og I&IKT ved NTNU til bedriftspresentasjon i Trondheim 21.september

Denne høsten inviterer vi til bedriftspresentasjon ved vårt kontor på Pirsenteret i Havnegata 9, I Trondheim.

Les mer...

Tusen takk til våre flotte sommerjobbere

Sommeren 2022 er på hell og nok en gang kan vi se tilbake på en flott innsats fra våre sommerjobbere. På kontorene våre i Trondheim og på Lysaker har vi hatt flere sommerjobbere og vi er svært fornøyd med den jobben og bidraget de har gitt oss i år, sier Olav Weider, administrerende direktør i Olav Olsen.

Les mer...

Besøk oss i Stavanger på ONS 2022

Dr.techn. Olav Olsen vil også i år delta med egen stand på ONS i Stavanger fra 29.august til 1.september.

Les mer...

Vannkunsten i Bispevika er kåret til ÅRETS BYGG!

Juryen hadde en svært krevende oppgave med å kåre vinneren av Årets Bygg. De begrunner blant annet med følgende: En særegen utforming, plassering, og det at prosjektet i seg selv har blitt en attraksjon var avgjørende for utvelgelse blant flere kvalifiserte finalister. 

Les mer...

Dr.techn. Olav Olsen og Norconsult i mål med fire forprosjekter på viktige bruforbindelser

I et drøyt år har to ulike grupper i oppdrag for Statens vegvesen jobbet med å utrede fire ulike konsepter for krysning av Halsafjorden og totalt fem ulike konsepter for krysning av Sulafjorden. Norconsult, Dr.techn. Olav Olsen og ytterligere fem partnere utgjør ett av disse arbeidsfellesskapene og har sammen levert forprosjektrapporter for tre ulike konsepter på bruer over Halsafjorden samt en forprosjektrapport for rørbru over Sulagjorden. 

Les mer...
1 2 3 4 5 Neste »