Aktuelt

Vi søker ny leder for vårt forretningsområde Samferdsel

Forretningsområdet har vært blant selskapets største de siste årene, og vi har store ambisjoner om å tilby helhetlige planleggings- og prosjekteringstjenester inn i vei- og baneprosjekter. Selskapet har et utstrakt samarbeid på tvers av forretnings- og fagområder, og mellom kontorer i Norge, Danmark, Frankrike og Filippinene.

Les mer...

Vil vokse med det grønne skiftet!

I 60 år har vi vært med på å utvikle Norge gjennom prosjektering av bygg, bruer,  og industrianlegg over hele landet. Siden tidlig 70-tallet har selskapet vært en sentral aktør i det norske oljeeventyret. Nå bruker selskapet sin spisskompetanse til å drive frem det grønne skiftet, med base i Oslo og Trondheim.

Les mer...

Vårt forretningsområde Geo & Miljø vokser og vi trenger flere dyktige medarbeidere!

Vi er i dag 10 geoteknikere og 2 miljøgeologer som jobber sømløst mellom kontorene våre. På grunn av stadig økende oppdragsmengde ønsker vi nå å utvide vårt team med flere dyktige medarbeidere innenfor disse fagfeltene samt ingeniørgeologi.

Les mer...

Heidi Algarheim ønskes velkommen som ny CFO

I takt med stor etterspørsel i markedet og en stadig voksende organisasjon er det med glede vi ønsker Heidi Algarheim velkommen som ny CFO hos oss med ansvar for økonomi, finans, stabs- og støttetjenester. 

Les mer...

Viktig prøvestøp av fremtidens miljøvennlige betongbygg!

Sammen med Veidekke, Unicon og Øst-Riv jobber vi med utvikling av Lavkarbon Ekstrem betong med alt grovt tilslag i resirkulert betong. I disse dager utføres fullskala prøvestøp med betongen.

Les mer...

Spennende samarbeid om CFD på flytende solceller!

Vi har assistert våre gode naboer i Moss Maritime med beregninger av strøm- og vindlaster på deres og Equinor sitt spennende konsept for flytende solceller i røff sjø. Simuleringene ble gjort både på modell- og fullskala, for en enkeltflyter og hele parken sett under ett.

Les mer...

50 år på jobb for Dr.techn. Olav Olsen!

Det er ikke alle forunt å være på samme arbeidsplass i 50 år, men vi tror at kombinasjonen mange spennende og utfordrende prosjekter, høyt faglig kompetansenivå, og et spesielt godt sosialt miljø i bedriften vil bidra til at man velger det. 

Les mer...

Vi søker erfaren ingeniørgeolog

Som ingeniørgeolog hos oss vil du være en del av forretningsområdet Geo og miljø, som leverer tjenester både til egne kunder og prosjekter innen alle andre forretningsområder som Samferdsel, Dam og Vassdrag, Bygg, Havn og Industri, Fornybar og Offshore.

Les mer...
1 2 3 4 5 Neste »