Dr.techn. Olav Olsen blir en del av Artelia Group

Publisert: 18. oktober, 2020

Som en del av Olav Olsens utviklingsstrategi, tar vi nå fatt på et nytt og spennende kapittel med Artelia Group. Sammen vil vi bygge et sterkt rådgivermiljø som vil bli mer attraktivt for våre oppdragsgivere, samarbeidspartnere og ansatte både i Norge og internasjonalt.

Olav Olsen har hatt en sterk utvikling til nå og oppnådd godt fotfeste innenfor et bredt spekter av forretningsområder.  Ved å bli en del av en større organisasjon vil vi øke våre muligheter til å fortsette denne gode utviklingen i en bransje i stor endring.   Olav Olsen har en sterk og enestående kompetanse som på enkelte områder er ledende i verden.  Med en internasjonal partner vil vi i større grad kunne komme i posisjon til å delta i utfordrende prosjekter som også vil gjøre at vi utvikler oss videre.  Større og mer komplekse prosjekter stiller større krav til ressurser. 

Som en del av Artelia gruppen, vil Olav Olsen nå ytterligere styrke seg innenfor markedet for havvind.  Artelia gruppen har definert havvind som et satsningsområde. De overtok tidligere i år det franske engineering selskap Principia som vi kjenner godt fra tidligere havvind-prosjekter, og her vil vil fortsette å det gode samarbeidet i den nye konstellasjonen.

Artelia eier også det danske rådgivende ingeniørselskapet MOE, som nå blir en strategisk og viktig samarbeidspartner for Olav Olsen.

Link til PRESSEMELDING HER

 

ARENA ULSTEIN


Olav Olsen og MOE samarbeidet om prosjektet Arena Ulstein, som sto ferdig i 2017. Bygningen består av et idrettsbygg med svømmebasseng, idrettshall, garderober og bibliotek, som er blitt den sentrale møteplassen i Ulsteinvik.

Foto: Per Eide Studios