header

Priser og diplomer

Del: 

115.jpg?itok=hhyJso1M

 

"2013 fib Achievement Award for Young Engineers "

Annenhvert år deler fib (Fédération Internationale du béton, The International Federation for Structural Concrete) ut en pris til unge ingeniører, en til en forsknings-ingeniør og en til en praktiserende ingeniør, valgt blant kandidater fra hele verden.
I år er vinneren for praktiserende ingeniør Bente Skovseth Nyhus, en norsk ingeniør som arbeider med avansert strukturell dimensjonering av betongkonstruksjoner hos Dr.techn.Olav Olsen.  Bente har vært med på å utvikle et dimensjoneringsverktøy for betongkonstruksjoner og har med dette verktøyet vist at eksisterende konstruksjoner kan bære flere laster enn tidligere antatt, spesielt nyttig når plattformer og andre konstruksjoner utsettes for nye og økte belastninger. Hun har også vist at nye konstruksjoner kan bli rimeligere og sikrere. En viktig verdi, men av foreløpig ukjent betydning, vi kan være i stand til å utvikle nye typer konstruksjoner.
Både arbeidet og Bentes kandidatur er støttet av Norsk Betongforening.

 

 

 

 

 

 

 

Fremragende ingeniørkunst
Firmaet mottok i mai 2010 utmerkelse for
fremragende betong konstruksjoner for sitt
arbeid med design og bygging av he Adriatic
LNG Terminal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingeniørbragd
I år 2000 valgte leserne av Teknisk Ukeblad Troll A plattformen (som ble utviklet av Dr.techn.Olav Olsen for Norwegian Contractors), som forrige århundrets ingeniørbragd.

 

 

 

 

 

 

 

Anerkjennelser for sitt ingeniørarbeid
Firmaet har gjennom tidene mottatt mange anerkjennelser fra kunder og profesjonelle fora for sitt arbeid og kreativitet.
Firmaets grunnlegger var den første norske mottakeren av den prestisjefylte FIP medaljen og Gustave Magnel gullmedaljen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den internasjonale betongprisen 2003
I 2003 fikk Stein Atle Haugerud i Dr.techn.Olav Olsen den internasjonale betongprisen "The FIB diploma to younger engineers".
Prisen deles ut hvert 2. år til en ingeniør under 40 år som har gitt et enestående bidrag til betongindustrien innen områdene forskning, design eller konstruksjon.