header

Jobb i Olav Olsen

Del: 

Er du vår nye kollega? 

Dr.techn.Olav Olsen er et av Norges største og sterkeste fagmiljøer innen bygge- og konstruksjonsteknikk.  Vi legger stor vekt på spennende prosjekter, kompetanseutvikling og et godt arbeidsmiljø.  Vi er stadig på utkikk etter nye og kompetente medarbeidere innen fag som konstruksjon, marin, geoteknikk, dammer og hydrolog til vårt hovedkontor på Lysaker eller vårt regionskontor i Trondheim. 

Vi søker generelt både erfarne og mer nyutdannete med grad  Ph.D,  sivilingeniør eller ingeniører.  Listet under finner du oversikt over hvilke stillinger som for øyeblikket er ledig, men du er uansett velkommen til å sende oss en åpen søknad! 

 

Erfarne sivilingeniører/ingeniører i byggeteknikk til Lysaker og Trondheim

 

Grunnet stadig økende oppdragsmengde, søker vi etter flere erfarne sivilingeniører/ingeniører, som kan ta ansvar for prosjektledelse og løse tekniske utfordringer på høyt nivå. Dokumentert erfaring fra tilsvarende arbeid vektlegges høyt, det samme gjelder skriftlige og muntlige kommunikasjons- evner. 

Du må være en lag-bygger som er komfortabel med å lede og veilede dine kollegaer, lede eksterne og interne prosjekteringsmøter og bidra i langsiktig strategisk arbeid så vel som daglige markedsaktiviteter. 

Eventuelle spørsmål kan rettes til direktør teknologi, Erik B.Holm, ebh@olavolsen.no/41210295 eller personalsjef Tom Husebye,  thu@olavolsen.no/93407900.

 

 

 

Fagansvarlig geoteknikk

 
På grunn av stadig økende oppdragsmengde innen fagområdet geoteknikk, søker vi etter en fagansvarlig for gruppen. Du må ha utdannelse tilsvarende siv.ing /M.Sc. og minst 5 års relevant erfaring.  Arbeidet består i å ha overordnet faglig og markedsmessige ansvar og sørge for videreutvikling av kompetanse og kundekontakt. Du må være komfortabel med å lede andre medarbeidere, og kunne kombinere langsiktig strategisk arbeid med løpende akkvisisjon og gjennomføring. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og et høykompetent og dynamisk arbeidsmiljø i tidsmessige lokaler på Lysaker.
 
Eventuelle spørsmål kan rettes til direktør teknologi, Erik B.Holm, ebh@olavolsen.no/41210295 eller personalsjef Tom Husebye,  thu@olavolsen.no/93407900.

 

 

 

 

 

 

 

Vi søker BIM-ansvarlig ingeniør

Dr.techn.Olav Olsen søker en ingeniør som kan ta ansvar for videre utvikling og gjennomføring av vår BIM-strategi i et et Revit-miljø. Du har flere års erfaring med bruk av Revit, og har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner. Kjennskap fra andre modelleringsprogram er en fordel. Det er viktig å være en lagbygger som er komfortabel med å veilede dine kollegaer og levere det kundene forventer og litt til. Vi kan tilby et høykompetent miljø, med kollegaer som er ivrige på å utvikle seg og sine team medlemmer. Erfaring fra større digitaliserte byggeprosjekter er ønskelig. Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til direktør teknologi, Erik B.Holm, ebh@olavolsen.no, 41210295, eller personalsjef Tom Husebye, thu@olavolsen.no, 93407900.

 

 

 

Er du nyutdannet, og nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss?

 

Vi ansetter også nyutdannede ingeniører med kompetanse innenfor fagområdene konstruksjon, marinteknikk, geoteknikk og hydrologi. Hvis du har et ønske om å jobbe i Olav Olsen enten på Lysaker eller i Trondheim, er du hjertelig velkommen til å sende oss en søknad. Send en kort presentasjon av deg selv, gjerne med  noen ord om hvorfor du ønsker å jobbe hos oss, og legg ved kopier av eksamenspapirer og vitnemål. Alle søknader besvares. Sendes til personalavdelingen ved Tom Husebye. thu@olavolsen.no

 

 

 

 

En karriere i Dr.techn.Olav Olsen - åpen søknad

Dr.techn.Olav Olsen utvikler og innhenter fremtidsrettet kompetanse, i takt med markedets behov. Hvis vi ikke annonserer stillinger som etterspør din kompetanse eller faginteresse, anbefaler vi deg å sende oss en åpen søknad med din CV samt kopier av eksamenspapirer til personalavdelingen v/ Tom Husebye.

E-post: thu@olavolsen.no