Samspillskontrakt med Bærum kommune for utvikling av Nye Nadderud stadion

Publisert: 11. November, 2022

Teamutvikling og kompetanse trekkes frem som spesielt avgjørende for utviklingen av Nye Nadderud stadion, en samspillskontrakt mellom Backe Stor-Oslo og Bærum kommune. Dr.techn. Olav Olsen er en av aktørene i teamet sammen med arktitekter og andre rådgivere. 

I en pressemelding som Backe Stor-Oslo har sendt ut fredag 11. november, sier Arne Landmark i Backe Stor-Oslo at teamet gleder seg til å jobbe sammen med Bærum kommune, Stabæk Fotball, partnere og lokalsamfunnet med realiseringen av kommunens og Stabæks nye fotballstadion. Backe har lang og god erfaring med bygging av ulike typer idrettsanlegg, alt fra svømmehaller, flerbrukshaller, utendørsanlegg og nå flere og flere padeltennishaller. I fjor overleverte Backe Stor-Oslo Varner Arena (Risenga Ishall) til Asker kommune og Frisk Asker, som ble en moderne og energieffektiv ishall basert på godt samarbeid og gode løsninger i en samspillskontrakt sammen med Dr.techn. Olav Olsen AS. 

På Lysaker hos Olav Olsen ble også nyheten om kontrakten tatt godt imot. "Vi har over lang tid, og gjennom mange oppdrag opparbeidet  et tett og godt samarbeid med Backe Stor-Oslo, og vi vet vi kan stole på hverandre og kjenner hverandre godt, sier Knut-Ola Lunde, prosjektdirektør i Dr.techn. Olav Olsen, og ihuga Stabæk-supporter (red.anm.)  "Dette er et spennende oppdrag for oss som vi har hatt i sikte i flere år, og som vi nå ser er en realitet. Vi gleder oss til å ta fatt på jobben og jeg har flere med meg her på Lysaker som ser frem til å fornye sesongkortene på en topp moderne og energieffektiv arena i 2026" avslutter Lunde. 

I teamet til Backe Stor-Oslo er i tillegg til Dr.techn. Olav Olsen disse partene involvert:  Stefan Ekberg arkitekter, Hille Melbye Arkitekter AS,  Considium, Cushman & Wakefield Realkapital AS samt Backe Eiendom Invest.

Du kan lese mer om utbyggingsprosjektet på Bærum kommunes hjemmeside