Norsk Offshoredag med stort fokus på havvind!

Publisert: 3. June, 2021

Tidligere denne uken var vår kollega Håkon S. Andersen invitert til å holde et innlegg på Norsk Offshoredag. Årets konferanse har fokus på aktuelle prosjekter og utfordringer for olje- og energinæringen i Norge og internasjonalt. Det er for tiden stor satsning på miljø, fornybar energi og havvind, og webinaret ble gjennomført med 2 hovedseksjoner for henholdsvis olje/gass og fornybar energi/havvind.

Konferansen har fått positive bidrag fra de norske olje/energi myndigheter og regjeringen. Vår deltagelse i EU-prosjektet Flagship fikk stor oppmerksomhet, og hvis du gikk glipp av presentasjonen på webinaret, kan du laste den ned her.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med oss, eller se vår hjemmeside og FORNYBAR ENERGI

Klikk på bildet under for mer info om Flagship

 

 

Om Norsk Offshoredag:

Norsk Offshoredag er en heldags konferanse som første gang ble arrangert i 2002. Konferansen har siden blitt arrangert årlig, bortsett fra i 2020 pga Koronapandemien, og blir i år arrangert for 19. gang. Konferansen henvender seg til alle som arbeider innen olje/gass og energisektoren, og som vil holde seg oppdatert om hva som skjer på norsk sokkel og internasjonalt idag og i framtiden.