Erfaren sivilingeniør/ingeniør i byggeteknikk til vårt Trondheimskontor

Publisert: 27. November, 2019

Grunnet stadig økende oppdragsmengde, søker vi etter erfaren sivilingeniør/ingeniør, som kan ta ansvar for prosjektledelse og løse tekniske utfordringer på høyt nivå. 

Dokumentert erfaring fra tilsvarende arbeid vektlegges høyt, det samme gjelder skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner. Du må være en lagbygger som er komfortabel med å lede og veilede dine kollegaer, lede eksterne og interne prosjekteringsmøter og bidra i langsiktig strategisk arbeid og daglige markedsaktiviteter.

Vi tror derfor at du som søker jobb hos oss har gode evner til samarbeid, er utadvendt og resultatorientert. Du har god kjennskap til verktøy for analyse, dimensjonering og BIM.  Stor interesse for byggfaget, og liker å jobbe i team.

Vi kan tilby et spennende og kompetanseorientert fagmiljø med utviklingsmuligheter i en bedrift med direkte og uformelle kommunikasjonslinjer. Eierskap i bedriften, gode lønns- og ansettelsesbetingelser, gode sosiale og fagsosiale arrangementer, studieturer, fellesturer, bedriftsidrett og mye mer. 

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til regionsjef Rune Levang, Experis Midt/Nord-Norge, mobil 92237697,  eller mail rune.levang@no.experis.com