Solide forsterkninger til vårt Dam og vassdragsteam!

Publisert: 9. March, 2021

Siden etablering av Dam og vassdrag som et eget forretningsområde i Dr.techn. Olav Olsen 2016, har vi sett en jevn økning i antall oppdrag for kommuner og for private oppdragsgivere. Med stadig økende forespørsler er det nå svært gledelig å kunne ønske velkommen til Christian K. Sandvik som startet hos oss 1.mars.

Christian er sivilingeniør og var ferdig på NTNU i 2011. Etter det har han skaffet seg bred erfaring med kraftverk og betongdammer og han har blitt godkjent fagansvarlig i konsekvensklasse 1 for NVEs fagområde I (Betong-/murdammer med fundament). Han er dessuten en entusiast for betongfaget og vil med det passe godt inn her hos oss. Med Christian på laget vil avdelingen være ytterligere styrket og klar til å ta imot nye oppdrag. Christian vil fortsette å være engasjert i Norsk Betongforening, der han sitter i Miljøkomitéen, og i 2018 ble tildelt innsatsprisen for sitt arbeid.

Det å være ny på en arbeidsplass under koronapandemien er ikke helt enkelt, og oppstarten i nærmest tomme kontorlokaler kan være utfordrende for enhver, men Christian har raskt blitt en del av teamet og funnet sin plass i organisasjonen sier Thomas Konow, leder for forretningsområde Dam og vassdrag. Med sterk faglig bakgrunn innen betongteknologi vil hans kompetanse bidra til ytterligere å styrke fagmiljøet i firmaet. Samtidig vil hans bakgrunn fra prosjektering av småkraftverk være et viktig supplement til forretningsområdet.  Vi har totalt ansatt fire personer til Dam og vassdrag, som alle starter i løpet av 2021, og dette gjenspeiler den store og økende aktiviteten i fagområdet avslutter Konow.


Vil du vite mer om Dam og vassdrag i Olav Olsen? KLIKK HER!