Rådgivende ingeniører Engenius blir nå en del av Dr.techn. Olav Olsen

Publisert: 5. May, 2023

Som et ledd i selskapets utviklingsstrategi har Dr.techn. Olav Olsen overtatt rådgivende ingeniører Engenius AS. Med Engenius på laget blir Olav Olsen en betydelig aktør innenfor VVS. De 13 ansatte flytter inn i Olav Olsens lokaler på Lysaker.

Engenius er et frittstående rådgiverselskap med lang og bred erfaring innen sitt fagfelt. Prosjektporteføljen består av nybygg og større rehabiliteringsprosjekter for private og offentlige oppdragsgivere, og selskapets profil med hensyn på marked, kompetanse og kultur er en god match med Olav Olsen. Oppkjøpet styrker særlig Olav Olsens muligheter for å videreutvikle VVS som fagdisiplin og å tilby sine kunder et bredere sett av tjenester. Parallelt jobber vi med å knytte til oss stadig flere gode medarbeidere og søker etter nye kolleger. I konkurranse med mange kvalifiserte aktører, styrker vi markedsposisjonen vår for å kunne ta på oss større og multidisipline oppdrag.

Olav Weider, administrerende direktør i Olav Olsen, sier:
"Engenius’ anerkjente spisskompetanse innen sitt fagfelt og godt etablerte fotfeste i markedet bidrar sterkt i vår vekststrategi innenfor VVS. Vi skal tilby våre kunder energieffektive og bærekraftige konstruksjoner, og med Engenius på laget vil vi ha et godt og bredt tjenestetilbud til våre kunder i privat og offentlig sektor.  Vi ser positivt på fremtiden og med et 20-talls høyt kvalifiserte og engasjerte medarbeidere innen VVS kan vi nå posisjonere oss for å kunne jobbe med flere større og mer komplekse oppdrag» avslutter Weider. 

 

Du kan lese hele pressemeldingen vår her: