Stor byggeaktivitet på Ulven

Publisert: 29. September, 2022

Som en del av den store utbyggingen på Ulven er nå byggingen av Veidekkes hovedkontor offisielt i gang. Prosjektet gjennomføres av Team Veidekke DA som  i tillegg til Dr.techn. Olav Olsen AS, består av Veidekke Bygg Oslo, Bravida Norge, LPO Arkitekter, Multiconsult og Landskaperiet.

Det nye Veidekke-kontoret på Ulven blir 11.300 kvadratmeter stort og tilrettelagt for 600 arbeidsplasser. Bygget skal sertifiseres etter miljøstandarden Breeam-NOR Excellent, og skal oppnå en klimagass¬reduksjon på mer enn 50 prosent sammenlignet med referansebygg. Betongen som brukes i prosjektet, er ekstremvarianten av lavkarbonbetong CEM III/B, og 100 prosent av tilslaget blir resirkulert knust betong.

"Dette er et spennende oppdrag for oss i Dr.techn. Olav Olsen AS", sier oppdragsleder og nestleder forretningsområde Bygg, Eivind Henjum Sinding-Larsen, og legger til at "Olav Olsen ser frem til å jobbe med et kontorbygg som på alle måter kan ivareta fremtidens krav,  sammen med våre dyktige samarbeidspartnere i Team Veidekke DA"

Hvis byggeprosjektet går etter planen skal kontorbygget være innflytningsklart i 2024. 

Les mer om oppdraget på bygg.no (for abonnenter)