header

Jobb i Olav Olsen

Del: 

Er du vår nye kollega? 

 

Erfarne sivilingeniører/ingeniører i byggeteknikk til Lysaker og Trondheim! 

Grunnet stadig økende oppdragsmengde, søker vi etter flere erfarne sivilingeniører/ingeniører, som kan ta ansvar for prosjektledelse og løse tekniske utfordringer på høyt nivå. Dokumentert erfaring fra tilsvarende arbeid vektlegges høyt, det samme gjelder skriftlige og muntlige kommunikasjons- evner.  Du må være en lag-bygger som er komfortabel med å lede og veilede dine kollegaer, lede eksterne og interne prosjekteringsmøter og bidra i langsiktig strategisk arbeid så vel som daglige markedsaktiviteter. 

Eventuelle spørsmål kan rettes til direktør teknologi, Erik B.Holm, ebh@olavolsen.no/41210295 eller personalsjef Tom Husebye,  thu@olavolsen.no/93407900.

 

 

Fagansvarlig geoteknikk.

 
Dr.techn.Olav Olsen AS er en av Norges ledende miljøer innen konstruksjonsteknikk. Vi arbeider både med næringsbygg og offentlige bygg, samferdsel, havnekonstruksjoner, vannkraft, offshore olje og gass og offshore vind. På grunn av stadig økende oppdragsmengde innen fagområdet geoteknikk, søker vi etter en fagansvarlig for gruppen. 
 
Du må ha utdannelse tilsvarende siv.ing /M.Sc. og minst 5 års relevant erfaring, gjerne innen både offshore og landbasert geoteknikk. Arbeidet består i å ha overordnet faglig og markedsmessige ansvar og sørge for videreutvikling av kompetanse og kundekontakt. Du må være komfortabel med å lede andre medarbeidere, og kunne kombinere langsiktig strategisk arbeid med løpende akkvisisjon og gjennomføring. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og et høykompetent og dynamisk arbeidsmiljø i tidsmessige lokaler på Lysaker.
 
Eventuelle spørsmål kan rettes til direktør teknologi, Erik B.Holm, ebh@olavolsen.no/41210295 eller personalsjef Tom Husebye,  thu@olavolsen.no/93407900.

 

 

 

Er du nyutdannet, og nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss?

 

Vi ansetter også nyutdannede ingeniører med kompetanse innenfor fagområdene konstruksjon, marinteknikk, geoteknikk og hydrologi. Hvis du har et ønske om å jobbe i Olav Olsen enten på Lysaker eller i Trondheim, er du hjertelig velkommen til å sende oss en søknad. Send en kort presentasjon av deg selv, gjerne med  noen ord om hvorfor du ønsker å jobbe hos oss, og legg ved kopier av eksamenspapirer og vitnemål. Alle søknader besvares. Sendes til personalavdelingen ved Tom Husebye. thu@olavolsen.no

 

 

 

 

En karriere i Dr.techn.Olav Olsen - åpen søknad

Dr.techn.Olav Olsen utvikler og innhenter fremtidsrettet kompetanse, i takt med markedets behov. Hvis vi for øyeblikket ikke annonserer ledige stillinger, eller om de vi har ligger på siden av din kompetanse og interesse, anbefaler vi deg å sende oss en åpen søknad med din CV samt kopier av eksamenspapirer til personalavdelingen v/ Tom Husebye.

E-post: thu@olavolsen.no